Для того щоб мати можливість отруїтися до Німеччини, в першу чергу потрібно мати закордонний паспорт і оформити візу. Віза робиться після звернення до посольства Німеччини, заповнення анкети та збору всіх необхідних документів. Щоб заощадити свій час, а в деяких випадках і гроші, можна звернутися в посередницькі фірми, які більшість роботи зроблять за вас.

 

Зазвичай, для оформлення візи крім національного паспорта та закордонного паспорта потрібно дві фотографії, згадані вище заповнені анкети у двох примірниках.

Іноді можуть зажадати довідку з місця роботи, навчання, довідку про доходи.

Залежно від мети поїздки, необхідно буде надати туристичну путівку, офіційне запрошення від родичів або ділових партнерів.

Разом із запрошеннями потрібні і копії документів осіб, які нестимуть відповідальність за вас під час вашого перебування в Німеччині.

У разі вивезення дитини одним з батьків, необхідно документальне згода другого.

З вивозом тварин можуть виникнути проблеми, так для цього також потрібні документи, а саме: довідка від ветеринара, строком давності не більше 15 днів, оформлена на двох мовах і завірена юристом.

 

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Це цікаво...

Домашні маски для ніг.

Маски для ніг можуть здатися зовсім необов'язковою процедурою в домашньому догляді за тілом, але не рідко буває так, що в контрасті з доглянутою шкірою мають не дуже доглянуті ступні, які, погодьтеся, можуть неабияк зіпсувати загальний зовнішній вигляд, особливо, коли носиться відкрите взуття.