Нідерланди є члена Євросоюзу і учасником Шенгенської угоди. Для того, щоб потрапити в цю країну, потрібно оформити візу. У Голландію оформляється кілька типів віз, залежно від мети і часу перебування в країні. Для тих, хто зібрався відпочивати оформляється туристична віза типу "С". Вона дозволяє перебувати на території Голландії не більше 90 днів одноразово або сумарно за півроку.

 

 

Для оформлення даного документа потрібно підготувати такі документи:

  • Закордонний паспорт, який буден придатний ще як мінімум 3 місяці після повернення з поїздки;
  • 2 ваших фотографії, такі ж, як на паспорт;
  • Заповнену анкету, яку видають у посольстві. Для її заповнення потрібно знання голландської, німецької або англійської мови;
  • Оригінал паспорта та копію його значущих сторінок;
  • Страховку;
  • Підтвердження того, що ви дійсно відправляєтеся до Голландії. Ним може послужити бронь номера в готелі або туристична путівка.
  • Довідку про доходи та виписку з банківського рахунку для підтвердження того, що ви зможете оплачувати своє перебування в країні.

 

Це основні документи, необхідні в посольстві Нідерландів, повний перелік необхідних документів визначається для кожного індивідуально.


Порада...

Інтернет-журнал "Велика РОДИНА" та наш партнер "Turne.com.ua" - найбільший туристичний портал України, нададуть Вам актуальну інформацію про тури та гарячі напрямки, готелях, курортах та країнах для Вашого незабутнього відпочинку, а також зробимом Ваш пошук і вибір подорожі - простим і доступним.

 

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Це цікаво...

Рецепти домашніх масок з ананаса.

Перед застосуванням маски з ананаса обов'язково перевірте вашу шкіру на чутливість. Для цього прикладіть шматочок м'якоті ананаса до зап'ястя, і потримайте хвилин 5, якщо не з'явилося ніяких дратівливих реакцій, то можна використовувати і на обличчі.