Право в'їзду до Чехії, мають ті, у кого оформлена національна чеська віза. Оформляється вона в посольстві після надання необхідних документів. Зазвичай від туристів вимагають паспорт міжнародного зразка (закордонний паспорт) та копію його сторінок, 1 чітку фотографію розміром 3,5 х4,5 см, довідку з місця роботи, в якій розписані ваші доходи за останні півроку, туристичний ваучер, страховку і наявність квитка на зворотну дорогу .

У тому випадку, якщо турист ще навчається, то він повинен пред'явити довідку з місця навчання та довідку з місця роботи того, хто оплатив поїздку і заява про спонсорування, завірене у нотаріуса.

Від неповнолітніх відправляються до Чехії з батьками потрібно свідоцтво про народження. Якщо ж дитина їде з одним батьком, то потрібно завірений дозвіл другого.

А в тому випадку, якщо дитина їде сам по путівці, то знадобляться ті ж документи, що і для студента. Це ж стосується і пенсіонерів, чия пенсія менша певного значення.

Список необхідних документів є приблизними, оскільки правила можуть змінюватися.

Точну інформацію можна отримати в посольстві Чехії.

Оформляти візу потрібно заздалегідь, так як цей процес може затягнутися.

 

 

 

 

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Це цікаво...

Домашні маски для ніг.

Маски для ніг можуть здатися зовсім необов'язковою процедурою в домашньому догляді за тілом, але не рідко буває так, що в контрасті з доглянутою шкірою мають не дуже доглянуті ступні, які, погодьтеся, можуть неабияк зіпсувати загальний зовнішній вигляд, особливо, коли носиться відкрите взуття.