Право в'їзду до Чехії, мають ті, у кого оформлена національна чеська віза. Оформляється вона в посольстві після надання необхідних документів. Зазвичай від туристів вимагають паспорт міжнародного зразка (закордонний паспорт) та копію його сторінок, 1 чітку фотографію розміром 3,5 х4,5 см, довідку з місця роботи, в якій розписані ваші доходи за останні півроку, туристичний ваучер, страховку і наявність квитка на зворотну дорогу .

У тому випадку, якщо турист ще навчається, то він повинен пред'явити довідку з місця навчання та довідку з місця роботи того, хто оплатив поїздку і заява про спонсорування, завірене у нотаріуса.

Від неповнолітніх відправляються до Чехії з батьками потрібно свідоцтво про народження. Якщо ж дитина їде з одним батьком, то потрібно завірений дозвіл другого.

А в тому випадку, якщо дитина їде сам по путівці, то знадобляться ті ж документи, що і для студента. Це ж стосується і пенсіонерів, чия пенсія менша певного значення.

Список необхідних документів є приблизними, оскільки правила можуть змінюватися.

Точну інформацію можна отримати в посольстві Чехії.

Оформляти візу потрібно заздалегідь, так як цей процес може затягнутися.

 

 

 

 

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Це цікаво...

Рецепти домашніх масок з ананаса.

Перед застосуванням маски з ананаса обов'язково перевірте вашу шкіру на чутливість. Для цього прикладіть шматочок м'якоті ананаса до зап'ястя, і потримайте хвилин 5, якщо не з'явилося ніяких дратівливих реакцій, то можна використовувати і на обличчі.